Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Eeppinen pelijulkaisu iPhonelle – Ladattavissa heti!

Manu Pitkänen

Eeppinen pelijulkaisu iPhonelle – Ladattavissa heti!
Sid Meier's Civilization -strategiapelisarja on ollut vuosia huippusuosittu PC:llä ja se on hiljalleen levittäytynyt muillekin alustoille. Vuonna 2016 PC:lle julkaistusta Sid Meier's Civilization VI -peli on jo portattu aiemmin iPadille, mutta nyt siitä on julkaistu myös iPhonella toimiva versio.

Käyttöliittymää on luonnollisesti jouduttu rukkaamaan niin, että peliä on mukava pelata iPhonen pienemmältä kosketusnäytöltä käsin. Sisällöllisesti se vastaa kuitenkin alkuperäistä PC-julkaisua. Pakettiin kuuluu myös tuki paikalliselle moninpelille sekä uusille Civilization-pelaajille tarkoitettu tutoriaali.

Peli noudattaa Applen universaalia sovellusmallia, joten iPadille jo hankittu Sid Meier's Civilization VI:n voi ladata ilmaiseksi iPhoneen. Muille pelin lataaminen on myös ilmaista, mutta 60 vuoron pelaamisen jälkeen on aika kaivaa kuvetta. Normaalisti peli maksaa noin 67 euroa, mutta nyt se on ladattavissa tarjoushintaan 26,99 euroa.

Peli vaatii toimiakseen vähintään iOS 11:n ja iPhone 7 -puhelimen tai sitä uudemman mallin.

Civilization VI:n voi ladata täältä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.