Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin tehdään rahaa – Samsungin liikevoitto kovassa kasvussa

Manu Pitkänen

Näin tehdään rahaa – Samsungin liikevoitto kovassa kasvussa
Lokakuu tarkoittaa monille pörssiyrityksille uuden kvartaalin alkua ja edellisen kvartaalin lukemat pitää ynnäillä yhteen. Samsungilla lukuja on laitettu jo yhteen ja yhtiö odottaa sen operatiivisen voiton kasvavan 20 prosentilla viime vuoden vastaavaan ajankohtaan nähden.

Liikevaihtoa Samsungin eri tulosyksiköt takosivat heinä-syyskuun aikana 65 biljoonaa wonia eli noin 49,9 miljardia euroa. Operatiivisen voiton arvellaan olleen 17,5 biljoonan wonin eli noin 13,4 miljardin euron tasolla. Ohjeistuksessaan Samsung ei perinteiseen tyyliin ota kantaa siihen mistä tulosparannus kumpuaa, mutta edellisten kvartaalien aikana konglomeraatin komponenttituotanto on ollut kovassa vedossa.

Esimerkiksi muistiyksikön liikevaihto kasvoi edellisellä kvartaalilla jopa 33 prosenttia. Samaan aikaa älypuhelinyksikön liikevaihto putosi 22 prosenttia. Galaxy S9:n myynti ei ole sujunut odotetulla tavalla.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.