Googlen huomenna julkaistava puhelin löytyi jo kaupasta

Manu Pitkänen

Googlen huomenna julkaistava puhelin löytyi jo kaupasta
Googlen on määrä esitellä 9. lokakuuta uuden sukupolven Pixel-puhelimet, mutta jostakin kumman syystä niitä on jo saatavilla hongkongilaisen WahPhone Digital -liikkeen myymälässä. Engadgetin toimitus kävi lainaamassa Google Pixel 3 XL:ää liikkeestä ja on julkaissut pintapuolisen arvostelun siitä.

Pixel 3 ja sen suurempi XL-versio on vuotanut kesän ja syksyn mittaan jo useampaan otteeseen, joten ulkoisesti puhelimessa ei ole enää paljoa uutta kerrottavaa. Muotoilussa on menty iPhone X -puhelimien suuntaan. Engadget pystyi myös vahvistamaan, että uusissa Pixel-puhelimissa käytetään Snapdragon 845 -suoritinta ja käyttömuistia on neljä gigatavua. 6,3-tuumaisella näytöllä on tarkkuutta 2960 x 1440 pikseliä.

Puhelimen takapuolen kamerasta löytyy yksi 12,2 megapikselin kenno, mutta etupuolella on kaksi kahdeksan megapikselin selfie-kameraa. Toinen etukameran linsseistä on laajakulmaisempi, joten sillä on helpompi ottaa ryhmäkuvia.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.