Tässä ovat uudet Pixel 3 ja Pixel 3 XL

Manu Pitkänen

Tässä ovat uudet Pixel 3 ja Pixel 3 XL
Google esitteli tänään odotetusti Pixel 3- ja Pixel 3 XL -älypuhelimet. Ulkoisesti puhelimissa on paljon yhdennäköisyyttä viimevuotisiin Pixel 2 -malleihin, mutta isoja erojakin on. Näkyvin on tietysti laaja näyttöpaneeli, jota loveaa näytön yläreunassa vain etukamera ja kuulokepaikka.

Puhelimien näyttöjen koko on kasvanut viime vuodesta, esimerkiksi Pixel 3 XL:ssä on 6,3 tuuman näyttö (6,0 tuuman sijaan) ja tavanomaisessa Pixel 3:ssa 5,5 tuuman näyttö (5,0 tuuman sijaan). OLED-näytön koko onkin melkein ainoa suurempi ero puhelimien välillä, sillä muilta osin puhelimet ovat lähes identtiset – aivan kuten aiempina vuosinakin. Molemmissa puhelimissa käytetään Snapdragon 845 -järjestelmäpiiriä.

Puhelimien näytön yläreunassa ei ole itse asiassa yhtä etukameraa, vaan näitä on kaksi kappaletta. Toinen linsseistä on tavanomaista laajakulmaisempi, minkä ansiosta puhelimella voidaan ottaa parempia ryhmäselfieitä. Puhelimen kaiuttimia on päivitetty, sillä Pixel 3 -puhelimien kaiuttimet pystyvät toistamaan ääntä tarkemmin ja 40 prosenttia voimakkaammin.Valokuvaajia kiinnostanee ehkä eniten Pixel 3:n uusi ohjelmistollinen Super Zoom -ominaisuus, jonka avulla 12,2 megapikselin kameralla otettua kuvaa voidaan suurentaa ilman kuvan selkeää pikselöitymistä. Tämä on mahdollista, koska Pixel 3 ottaa samanaikaisesti useita kuvia, joiden pohjalta voidaan luoda uusi pikselöitymätön zoomattu kuva. Kameran uusista ominaisuuksista löytyy lisätietoa tämän linkin takaa.

Pixel 3 ja XL tulevat saataville 64 ja 128 gigatavun malleina. Pixel 3:n hinta alkaa Yhdysvalloissa 799 dollarista ja Pixel 3 XL:n hinnat alkavat 899 dollarista.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
136 € Bigbox
143 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -42%

Motorola Lenovo ThinkPhone
660 € Proshop
951 € CDON
999 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 999 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -35%

Honor 90 Smart
149 € Telia
179 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -30%

Honor Magic5 Lite
119 € Power
139 € DNA
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.