Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tulossa tämä neljällä kameralla varustettu Galaxy-puhelin?

Puhelinvertailu

Samsungilta tulossa tämä neljällä kameralla varustettu Galaxy-puhelin?
Samsungin tämän vuoden lippulaivamallit on jo julkaistu hyvän aikaa sitten, mutta jotain sillä on vielä tälle vuodelle julkaisematta.

Kyseessä ovat tämän vuoden Galaxy A -sarjalaiset, jotka yhtiö julkaisee perinteisesti vuoden viimeisimpien laitteiden joukossa. Perinteisesti ne ovat olleet myös melko tylsiä keskisarjalaisia, kuten yllä olevan kuvan viimevuotinen Galaxy A8, mutta tänä vuonna Samsung saattaa poiketa perinteestä.

Jo aiemmin Samsungilta on kerrottu, että keskisarjan laitteita tullaan jatkossa käyttämään uusien ominaisuuksien testailuun entistä enemmän. Nyt vuotanut kuva vaikuttaa kertovan, että Samsung on todellakin ottanut tämän tosissaan.

Luottovuotaja Evan Blassin Twitterissä julkaisema kuva esittelee arvellusti tulevaa Galaxy A -puhelinta, joka on kamerarintamalla vähintäänkin erikoinen.

Kuvan mukaan laitteessa on neljä kameraa, joista yksi 24 megapikselin pääkamera, yksi 10 megapikselin zoomin tarkoitettu telefoto-kamera, yksi 8 megapikselin laajakuvakamera ja viimeinen 5 megapikselin syvyyskamera.Samsung haluaa ilmeisesti pistää Huaweita paremmaksi, jonka P20 Pro:sta löytyy kolme kameraa. Tässä vaiheessa kyseessä on toki vasta vuoto, joskin erittäin vakuuttava sellainen, mutta joka tapauksessa jäämme odottamaan Galaxy A -sarjan julkistusta entistä suuremmalla innolla.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.