Applelta tulossa lisää vielä tässä kuussa: Uusii iPadejä ja Mac-tietokoneita

Puhelinvertailu

Applelta tulossa lisää vielä tässä kuussa: Uusii iPadejä ja Mac-tietokoneita
Apple on julkistanut kutsun yhtiön seuraavaan lehdistötilaisuuteen, joka onkin yllättäen vielä tässä kuussa.

OnePlussan julkistustilaisuuden tavoin Apple esittelee uusia laitteita 30. päivä kuluvaa kuuta. Yhtiöltä odotetaan mm. uusia iPad-malleja sekä päivittyneitä Mac-tietokoneita.

New Yorkin Brooklynissä sijaitsevassa oopperatalossa järjestettävä tilaisuus kantaa slogania "There's more in the making", mutta kutsu ei paljasta sen enempää esiteltävistä laitteista tai tuotteista.

Arvioiden mukaan Applella on kuitenkin valmisteilla uusien iPad-mallien julkaisu, joista kiivaimmin huhujen kohteena ovat uudet iPad Pro -versiot.

Tämän lisäksi Mac-tietokoneiden päivityksiä odotetaan erityisesti kannettavien kevyempään päähän, sillä Macbook Pro -mallit uudistuivat jo kesällä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.