Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppiin tulossa uusia ominaisuuksia

Jami Virtanen

WhatsAppiin tulossa uusia ominaisuuksia
Tulevista WhatsApp-ominaisuuksista monesti etukäteen kertonut @WABetaInfo on kertonut pikaviestipalvelun lisänneen hiljaisuus-ominaisuuden (Silent Mode) sovellukseensa ja kehittävän kahta muuta.

Silent Moden myötä hiljennetyt keskustelut eivät enää muodosta sovellukseen merkkiä saapuneesta viestistä, vaan ainoastaan sovelluksen avaamalla saa tietää mahdollisista viesteistä keskusteluun. Ominaisuus on oletuksena päällä, joten asetuksista ei ole tarvetta käydä laittamassa sitä päälle.

WhatsApp kehittää myös lomatilaa (Vacation Mode), jolla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä lomailun kanssa. Tällä hetkellä, kun käyttäjä arkistoi keskustelun, se siirtyy pois perusnäkymältä Arkistoidut keskustelut-valinnan taakse. Kuitenkin, jos keskusteluun tulee viesti koko keskustelu palaa perusnäkymään. Aktivoimalla lomatilan hiljennetyt ja arkistoidut keskustelut eivät palaa perusnäkymään ennen kuin käyttäjä palauttaa sen arkistosta tai ottaa hiljennyksen pois päältä. Ominaisuus on kätevä esimerkiksi ryhmäkeskusteluihin, joista haluaa pitää taukoa (esim. työryhmät lomalla), eikä halua nähdä niitä vilaukseltakaan.Toinen ominaisuus, joka on kehitteillä, on Linkitetyt tilit (Linked Accounts). Ominaisuus mahdollistaa liittää WhatsApp sovellukseen esimerkiksi Instagram-tunnuksen. Ominaisuuden käyttötarkoitus on vielä hämärän peitossa, mutta tulevaisuudessa voi olla mahdollista palauttaa esimerkiksi Facebook-tunnus WhatsAppin avulla. Ominaisuus voi olla myös suunnattu WhatsAppin yrityskäyttäjille, jolloin se voi mahdollistaa esimerkiksi jakaa tilapäivitykset suoraan esimerksi WhatsAppissa ja Instagramissa samanaikaisesti.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.