Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kokeilussa: Master & Dynamic MW07 – tyylitietoisen langattomat nappikuulokkeet

1
Matti Vähäkainu

Kokeilussa: Master & Dynamic MW07 – tyylitietoisen langattomat nappikuulokkeet
Saimme testiin Master & Dynamicin langattomat nappikuulokkeet. Itselleni aiemmin täysin tuntematon valmistaja on tunnettu premium-kuulokkeistaan. Laadulla markkinoidaan myös MW07-nappikuulokkeita, ja syytä niistä on laatua löytyäkin, sillä hintalappuun on printattu vajaan 300 euron arvo.

Muotoilu ja ulkonäkö

MW07-kuulokkeet ovat hyvin pienet ja hyvin kevyet. Yksittäinen kuuloke painaa vain 9 grammaa. Erilaisia pintakuvioita on saatavilla neljä erilaista, joista testikappaleemme edustaa Grey Terrazzoa. Päälle päin kuulokkeet ovat sileät ja pelkistetyt, mutta sisäpuolelta melko ufon näköiset, johtuen enimmäkseen omituisista siivekkeistä. Niiden tarkoitus on pitää kuulokkeet tiukasti paikallaan, ja ne myös tekevät sen yllättävän hyvin.

Heti ensituntumalla MW07:t tuntuivat todella jämäkästi paikallaan pysyviltä juuri siivekkeiden ansiosta. Ne ovat kumiset ja hyvin joustavat, eivätkä tunnu epämukavilta. Kuulokkeiden mukana tulee kaksi eri mittaista vaihtoehtoa, joista voi valita omiin korviinsa mieluisammat. Testin aikana löytyi kuitenkin myös käyttäjä, jonka korviin pienemmätkään siivekkeet eivät yksinkertaisesti mahtuneet. Tällöin ne voi kokonaan irrottaa, mutta eittämättä osa kuulokkeiden istuvuudesta jää realisoitumatta.

Myös varsinaisia korviin työnnettäviä osia on peräti viittä eri kokoa (XS-XL), joista tarkoitus olisi valita sellaiset, jotka hyvin täyttävät korvan mutta eivät liiaksi aiheuta puristusta. Sopivan kokoisilla nupeilla kuulokkeet eristävät ympäristön ääniä passiivisesti melko hyvin. En sanoisi, että näillä mitenkään voi korvata vastamelukuulokkeita, mutta ne toimivat yhtä hyvin kuin perinteiset korvatulpat.


Kuulokkeiden mukana tulee myös säilytysrasia, jonka kautta nappeja myös ladataan. Rasia on kiiltävä ja metallinen, eli toisin sanoen oikea sormenjälkimagneetti. Mukana toimitetaan kankainen pussi, jossa koteloa voi kuljettaa suojaten sitä pahimmilta naarmuilta. Melkoinen maatuskatilanne siis.

Kotelon etuosassa on kolme valoa, joista reunimmaiset kertovat värillään kuulokkeiden latausasteesta ja keskimmäinen itse kotelon akun tasosta. Kuulokkeet kestävät noin kolme tuntia käyttöä ja rasiasta saa ladattua ne noin kolme kertaa täyteen. Kotelon takana on USB Type C -portti.

Toiminnallisuus ja ääni

Kuulokkeet tunnistavat, kun ne ottaa korvalta pois, ja osaavat katkaista äänentoiston. Näppärä ominaisuus, joka tuntuu hyvin luonnolliselta. Toisessa kuulokkeessa on äänenvoimakkuuden säätö ja toisessa monitoimipainike, jolla voi keskeyttää toiston manuaalisesti, sekä useamman kerran napauttamalla siirtyä seuraavaan tai edelliseen kappaleeseen. Yllätyin, kuinka helposti painikkeet löysi sormella, vaikka ne ovat hyvin pienet. Homma on pidetty riittävän yksinkertaisena.

Kuulokkeet yhdistyivät puhelimeen ongelmitta. Yhteystekniikkana on Bluetooth 4.2. Kantomatkaksi luvataan noin 20 metriä, mikä lienee useimmiten enemmän kuin tarpeeksi. 45 neliön asunnossa ei tullut raja vastaan, vaikka välissä oli seiniäkin.

Kuulokkeiden kylkeen ei tule minkäänlaista sovellusta, eikä ääniprofiilia voi muuttaa. Kuulokkeiden ääni on kuitenkin tasapainoinen ja myös bassoa löytyy enemmän kuin ehkäpä nappikuulokkeista uskoisi. Etenkin, kun volumetasoa hieman nostaa, on äänimaisema erittäin rikas ja miellyttävä. Noin 300 euron hintalapun myötä odotin jotain tajunnanräjäyttävää, mutta sellaista kokemusta en kuulokkeista saanut. Toisin sanoen: nappikuulokkeiksi MW07:t ovat loistavat, mutta yleisesti ottaen samalla rahalla saa kyllä vaikuttavampiakin kokemuksia.


Yhteenveto

Langattomat kuulokkeet ovat konseptina hienot. Langattomat nappikuulokkeet jopa tekninen taidonnäyte. Reilun kolmen tunnin akkukesto kuulostaa minusta kohtuulliselta, vaikkei olekaan markkinoiden paras. Myös kotelon toiminnallisuus on hyvällä tasolla, vaikka kannen saranat kaipaisivatkin hieman jäykkyyttä (kansi läpsähtää turhan helposti vahingossa takaisin kiinni).

Mikäli haluaa parhaat mahdolliset langattomat nappikuulokkeet, niin Master & Dynamicin MW07:t saattavat hyvinkin olla ne. Varauksetonta ostosuositusta on silti vaikea antaa, sillä hinta on erittäin korkea. Nappikuulokkeille 299 euron suositushintaa on vaikea perustella, vaikka kuinka olisi siivekkeitä ja premium-materiaaleja.Vahvuudet

-Pysyvät hyvin paikallaan
-Kompaktit
-Nappikuulokkeiksi loistava ääni

Heikkoudet

-Hinta

Master & Dynamic MW07Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Fredericka (vahvistamaton)

1

best fleshlight
They were given credit for this but they deserved none for they were
the ones who had stayed out so late that it was morning when they
got home. So they went to this early mass, got it over with and went home and slept all day with a free
conscience.For Francie, Saturday started with the trip to the junkie.
She and her brother, Neeley, like other Brooklyn kids, collected rags, paper, metal,
rubber, and other junk and hoarded it in locked cellar bins or in boxes hidden under the bed.


fleshlight sex toy I'm relieved to hear that you're not currently together with him, and getting over him and moving on sounds like a really smart move."Do not be daunted by the enormity of the world's grief. Do justly, now. Love mercy, now. I hated it. I stil do. Even if I do go to an all girls Catholic School. fleshlight sex toy

cheap fleshlights for sale If anything, I think this corset might run a little large shocking, I know, when you're talking about lingerie. I use the tightest setting, and while the fit is snug, it could definitely be tighter. This isn't a complaint, but it is something to think about if you're considering buying it. cheap fleshlights for sale

cheap fleshlights for sale The controversy continues as recent studies have shown the birth control pill may limit sexual desire in women. Female Sexual Dysfunction (FSD) has been linked to hormonal contraceptives, while women taking non hormonal contraceptives showed to have lower risk for FSD than those women not taking any contraceptives at all. Many of these women experiencing low libido are under 30.. cheap fleshlights for sale

fleshlight masturbation Hi LB! Those are quite tough questions. Here are a few thoughts:1. On the cross site searching. Hence the question of the blood collection agency applied.)But asking the agency is a good thought. I think I will do this, since I have asked more friends in the meantime what their understanding of "sexual intercourse" is and it is 50:50 whether or not they count oral sex. So contacting the blood collection agency again and asking what their definition is, might get them thinking, that giving a definition in their questionaire might be useful ; ). fleshlight masturbation

fleshlight sale Storage isn't difficult per se, but you must make sure you wrap it in something when you put it away. The toy seems to gather dust, hair and lint easily. Wrapping it will prevent any of that, or other toys, from coming in contact. My favourite book at the moment is Water for Elephants by Sarah Gruen. When you read the blurb on the back of the book it doesn't sound that great but it really is and I would definitely classify it as a must read. Her newest novel, Ape House is also great and it is very thought provoking but it doesn't have quite the same magic as Water For Elephants. fleshlight sale

fleshlight toy I'm not sure if the whole "other
people have it worse" thing is from my depression, but I guess it could be. Well, my doctors suggested that I go to psychological/counselling services here at college, but when I got injured I was too distracted by that to go seek help. I also was kind of reluctant to the idea of meeting with a therapist for whatever reason; but now I feel like my depressive feelings have gotten a bit worse lately, and I don't want them to. fleshlight toy

male fleshlight Made from ultra soft and stretchy UR3, Vick Vette's mouth will definitely feel plush and non irritating against the skin of the penis. Rated on the material safety scale at a 2, due to its porous nature, this material has a shorter lifespan than other semi porous materials. This is made with a Sil a Gel formula that adds anti bacterial properties and is latex free. male fleshlight

fleshlight toy I usually don't like turtlenecks but this one was not too tight to make me feel like I was being choked. It was actually quite comfortable, and felt natural. Below the turtle neck snap is a keyhole opening in the back to show a little skin and give you a little extra room in the bust. fleshlight toy

cheap fleshlight There was a stage for all the entrants to walk out onto and show their costumes and do or show something unique to their costume as a way to woo the judges. While my costume had already become a typical Halloween costume, I had a little something extra to bust out. My mask wasn the usual Ghost Face mask, it was one that came with a pump attached and when utilized fake blood came pouring down the face. cheap fleshlight

male fleshlight Thirded on the suggestion of trying it herself. It is REALLY strong. If you want to make the toy a part of your play, I recommend you give her quite a bit of foreplay without the toy (just teasing or whatnot) then let her play with the Hitachi. After hearing from local rap artist Tef Poeabout the tense situationin Ferguson after the shooting, the group launched"OpFerguson" to raise the profile of the incident, Coleman says.
According to the rapper, he didn't so much specifically reach out to
the group for help as they responded to hispostings on social mediaabout the situation.
Then members of the group began sharing messages of support through social media, while a subset began developing
astrategy in an onlinechat program known asIRC male fleshlight.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja