Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Oletko Spotifyn tilaaja? Tämä muuttuu

Manu Pitkänen

Oletko Spotifyn tilaaja? Tämä muuttuu
Suoratoistopalvelu Spotifyn maksaville Premium-tilaajille on tulossa muutamia pieniä uudistuksia, joiden toivotaan lisäävän palvelun käyttöä sekä uusien artistien ja musiikkikappaleiden löytymistä. Tavoitteena on ollut kehittää palvelua intuitiivisemmaksi ja persoonallisemmaksi.

Spotify Premiumin tilaajille suunnatun päivityksen myötä sovelluksen navigointi mobiilissa yksinkertaistuu. Sovelluksen alareunassa näkyy kuvakkeet Koti-näkymälle, haulle sekä omaan kirjastoon, jossa voi selata omia soittolistoja, lempikappaleita ja -artisteja sekä podcasteja. Tämän lisäksi hakukonetta on päivitetty persoonallisemmaksi, haku ehdottaa esimerkiksi kuunteluhistoriasi perusteella musiikkia kuunneltavaksi.

Uutta musiikkia voi löytää Artist Radio -ominaisuuden kauttakin. Premium-käyttäjät voivat kuunnella personoitua ja loppumatonta soittolistaa radiomaiseen tyyliin. Musiikkivalikoimaa päivitetään säännöllisesti, jottei Artist Radiosta tulisi itseään toistava.

Uuden ominaisuudet tulevat kaikkien Premium-asiakkaiden saataville sekä Androidilla että iOS:llä. Päivitykset tulevat saataville porrastetusti, joten ei kannata hätääntyä vaikkei niitä olisi vielä saatavilla.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.