>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Spotifyn uusi ominaisuus sai testaajat innostumaan

Manu Pitkänen

Spotifyn uusi ominaisuus sai testaajat innostumaan
Spotify testaa valikoiduilla käyttäjillä uutta What's New -ominaisuutta, jonka avulla kuuntelijat pysyvät helpommin kärryillä koska heidän lempiartisteilta on tullut uutta musiikkia.

What's New -osioon kootaan kronologisesti uusia albumijulkaisuja lempiartisteiltasi, mutta ilmeisesti Spotifyn algoritmit eivät osaa kovin vielä kovin hyvin analysoida käyttäjien kuuntelutottumuksia, jotka tietysti elävät jatkuvasti. Kyseessä on kuitenkin vasta testi, joten se parantunee nykyisestä vielä, mikäli Spotify päätyy lisäämään sen osaksi vakaata ohjelmistoa.

Spotifyn kuuntelijoiden ensikokemusten perusteella testattava ominaisuus on otettu lämmöllä vastaan, joten What's New -aikajana tuotanee jokaisen kuuntelijan saataville.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.