Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Messenger uudistuu – Tältä se näyttää jatkossa

Manu Pitkänen

Messenger uudistuu – Tältä se näyttää jatkossa
Facebook on julkaissut huippusuositusta Messenger-pikaviestisovelluksestaan uuden version. Tällä kertaa uudistusten lähtökohtana on ollut sovelluksen käyttöliittymän ja -kokemuksen yksinkertaistaminen, sillä yhtiön teettämän tutkimuksen mukaan jopa seitsemän kymmenestä arvostaa viestisovelluksissa eniten juuri yksinkertaisuutta.

Paluu yksinkertaisuuteen näkyy esimerkiksi siinä, että iOS-sovelluksen alareunassa olevassa navigointirivin välilehtien määrä on pienentynyt yhdeksästä kolmeen. Jäljelle jäivät keskustelut-, ihmiset- ja löydä-välilehdet. Viimeksi mainittuun on piilotettu erilaiset pelit ja muut sovellukselle kehitetyt lisäosat. Pinnallisempiakin muutoksia on tehty, käyttäjä voi esimerkiksi jatkossa muuttaa keskusteluiden viestikuplien väritystä haluamakseen.

OLED-näyttöisten puhelimien ystävät ovat varmasti mielissään Messengeriin myöhemmin tulevasta uudesta ominaisuudesta: Dark Mode -teemasta, joka muuttaa sovelluksen vaaleat pinnat mustiksi ja vähentää näin virrankulutusta.Messenger tulee saataville porrastetusti tulevien viikkojen aikana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.