Messenger uudistuu – Tältä se näyttää jatkossa

Manu Pitkänen

Messenger uudistuu – Tältä se näyttää jatkossa
Facebook on julkaissut huippusuositusta Messenger-pikaviestisovelluksestaan uuden version. Tällä kertaa uudistusten lähtökohtana on ollut sovelluksen käyttöliittymän ja -kokemuksen yksinkertaistaminen, sillä yhtiön teettämän tutkimuksen mukaan jopa seitsemän kymmenestä arvostaa viestisovelluksissa eniten juuri yksinkertaisuutta.

Paluu yksinkertaisuuteen näkyy esimerkiksi siinä, että iOS-sovelluksen alareunassa olevassa navigointirivin välilehtien määrä on pienentynyt yhdeksästä kolmeen. Jäljelle jäivät keskustelut-, ihmiset- ja löydä-välilehdet. Viimeksi mainittuun on piilotettu erilaiset pelit ja muut sovellukselle kehitetyt lisäosat. Pinnallisempiakin muutoksia on tehty, käyttäjä voi esimerkiksi jatkossa muuttaa keskusteluiden viestikuplien väritystä haluamakseen.

OLED-näyttöisten puhelimien ystävät ovat varmasti mielissään Messengeriin myöhemmin tulevasta uudesta ominaisuudesta: Dark Mode -teemasta, joka muuttaa sovelluksen vaaleat pinnat mustiksi ja vähentää näin virrankulutusta.Messenger tulee saataville porrastetusti tulevien viikkojen aikana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Oppo A16s – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10
279 € CDON
699 € Kärkkäinen
979 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 390 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.