Samsung peesaa taas Applea – Galaxy S10 -mallisto on tutun oloinen

Manu Pitkänen

Samsung peesaa taas Applea – Galaxy S10 -mallisto on tutun oloinen
Samsungilta on tulossa ensi keväänä kaikkiaan kolme uutta Galaxy S10 -mallia, kertoo Bloomberg. Uutistoimiston lähteet kertovat, että korealaisjätti aikoisi ottaa esimerkkiä Applen tämän syksyn mallistosta.

Ensi keväänä esiteltävä Galaxy S10 -mallisto tulee siis koostumaan kolmesta puhelinmallista – aivan kuten Applen syksyn mallistokin. Markkinoille tuodaan kookkaalla näytöllä varustettu Galaxy S10 Plus -malli sekä sen hieman pienempi sisarmalli, Galaxy S10 (koodinimeltään Beyond). Kolmanneksi vaihtoehdoksi on tulossa kaksikkoa edullisempi "halppismalli", joka toimisi ilmeisesti samankaltaisena tuotteena kuin Applen iPhone XR.

Periaatteessa Galaxy S10:n edullinen versio veisi Galaxy S -malliston nykyisen A-malliston reviirille. Puhelin saattaisi kilpailla erityisesti kalliimpien A-sarjalaisten kanssa.

Bloombergin lähteet paljastavat myös uutta tietoa taipuvasta puhelimesta (koodinimeltään Winner), jota odotetaan esiteltäväksi marraskuun alussa Samsungin kehittäjätapahtumassa. Uutistoimiston mukaan Samsung ei ole vieläkään päättänyt tulisiko puhelimen taittua kahtia pysty- vai vaakasuunnassa. Jos näinkin perustavaa laatua olevaa asiaa ei ole päätetty, niin kyseinen puhelin lienee tuotekehityksessä vielä pidemmän aikaa esittelyn jälkeenkin.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.