Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tätä ei WhatsAppissa vielä ollut – Tarrat tulevat

Manu Pitkänen

Tätä ei WhatsAppissa vielä ollut – Tarrat tulevat
WhatsApp-keskustelut ovat parhaimmillaan tai pahimmillaan erittäin värikkäitä ja monimediallisia. Tekstien lisäksi keskustelua käydään emojien, meemikuvien, videoiden ja GIF-animaatioiden voimin. Uutena mediaformaattina WhatsAppiin on tulossa tarrat.

Erityistä tarroissa on se, että WhatsAppin omien graafisten suunnittelijoiden luomien kuvien lisäksi käyttäjät voivat pommittaa toisiaan kolmansien osapuolien luomilla tarroilla. Tarradevaajia varten WhatsApp on avannut oman ohjelmointirajapinnan, jolla varmistetaan tarrojen toimivuus kaikissa laitteissa.

Tarrapaketit ladataan ja asennetaan Android-laitteiden tapauksessa Google Playstä ja iPhonien tapauksessa App Storesta. Tarroja ei tietenkään alkuvaiheessa ole kovinkaan paljoa, mutta valikoima kasvanee ajan kanssa.

Tuki tarroille saapuu kaikkiin laitteisiin tulevien viikkojen aikana

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.