Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vatikaani on julkaissut Pokemon Go -pelin kopion, jossa kerätään pyhimyksiä ja seurataan Jeesusta

Petteri Pyyny

Vatikaani julkaisi Jeesuksen Pokemon Go -kännykkäpelin
Katolisen kirkon päämaja Vatikaanissa on tehnyt erittäin hämmentävän hypyn nykyaikaan ja on julkaissut Pokemon Go-pelistä pelimekaniikkaa ja ideoita ammentavan Follow JC Go -kännykkäpelin.

Kuten esikuvansakin, Follow JC Go on lisättyyn todellisuuteen pohjautuva peli, mutta pokemonien sijaan pelissä kuljetaan pitkin katuja ja nappaillaan vastaan tulevia pyhimyksiä ja muita Raamatun hahmoja.

Pelaajan napattua kaikki hahmot itselleen - "gotta catch 'em all" -hengessä - hahmot muuttuvat evankeliseksi ryhmäksi, joka seuraa Jeesusta yhdessä. Pelaajan täytyy myös huolehtia oman hahmonsa ruokkimisesta, nesteytyksestä sekä "rukouslaskurista". Tämä onnistuu keräämällä pelistä löytyviä esineitä sekä rukoilemalla sairaiden puolesta. Ja luonnollisesti kirkossa käyminen aina kun sellaisia vastaan pelissä tulee, auttaa pelissä etenemisessä.

Peli on saatavilla sekä Androidille että iOS:lle, mutta tällä hetkellä ainoastaan Italian ja Espanjan markkinoilla. Aiheesta uutisoi mm. Observer.Nykyinen paavi, Paavi Franciscus, on tunnettu Pokemon Go -pelin fani, joten hänellä lienee ainakin osittain lusikkansa sopassa, kun peliä on lähdetty suunnittelemaan.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.