Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla – Tällainen on Samsungin taittuvanäyttöinen älypuhelin

Manu Pitkänen

Videolla – Tällainen on Samsungin taittuvanäyttöinen älypuhelin
Samsung antoi eilen vihdoin esimakua sen kehittämästä taittuvanäyttöisestä puhelin-tablet-hybridistä. Lavalla nähtiin kuinka näyttö taittuu keskeltä kahtia lompakon tavoin, jolloin puhelin käpertyy tabletista puhelimeksi.

Uudella Infinity Flex -näytöllä varustettu laite esiteltiin lehdistölle ja suurelle yleisölle sammutettujen valojen alla, jotteivat valokuvaajat saisi siitä napattua liian yksityiskohtaisia kuvia. Laite saattoi muutoinkin olla piilotettu dummy-koteloiden sisään, joten kovin tarkkaan sen ulkonäköä ei kannata tiirailla. Samsung halusi etupäässä esitellä näyttöteknologiaa, mitä varten se on rakentanut prototyyppilaitteen.

Samsung vaikuttaisi olevan kuitenkin hyvin vakavissaan teknologian kanssa. Google on nimittäin lisäämässä Androidiin tuen taittuville näytöille. Samsungin ja Googlen tavoitteena on, että taittuvalla näytöllä varustettu puhelin tulisi markkinoille jo ensi vuoden alussa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.