Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlussan sisaryhtiön uusi RX17 saapuu Eurooppaan

Puhelinvertailu

OnePlussan sisaryhtiön uusi RX17 saapuu Eurooppaan
Kiinalaisvalmistajat ovat viimeisten vuosien ajan syöneet Applen ja erityisesti korealaisvalmistaja Samsungin markkina-asemaa.

Huawein ja OnePlussan lisäksi muun muassa OPPO on tähtäämässä entistä vahvemmin länsimarkkinoille. Nyt kiinalaisyhtiö, jolla on OnePlussan kanssa yhteisiä yritysjuuria, tuo Eurooppaan uuden RX17 Pro -mallin.

R17 Pro on erityisesti ulkoisesti melkoisen lähellä OnePlus 6T:tä, joten se varmasti kiinnostaa suomalaiskuluttajia. Itseasiassa OnePlus on ottanut uuteen puhelimeensa mallia juuri OPPOn RX17 Pro:n kiinalaisversiosta R17 Pro:sta.

Tarjolla on OP6T:n tavoin 6,4 tuuman Full HD+ -näyttö, joka käyttää AMOLED-tekniikkaa. Myös nk. kyynelmallinen näyttölovi löytyy OPPOn laitteesta ja lasi on uusinta Gorilla-lasia.

Aivan yhtä paljon potkua siitä ei kuitenkaan löydy. OPPO RX17 sisältää keskisarjan Snapdragon 710 -piirin, mutta RAM-muistia on sentään antoisasti 8 gigatavua. Tallennustilaakin on oletuksena 128 gigatavua ja, toisin kuin OnePlussan laitteessa, sitä saa lisää muistikortilla.Takakameroihin kuuluu 12 megapikselin laajakuvakamera sekä tavallinen 20 megapikselin kamera. Lisäksi takana on erikoinen 3D-kamera, joka on tarkoitettu pääasiassa lisätyn todellisuuden sovelluksiin.

25 megapikselin etukamera tarjoaa paitsi tarkkuutta niin myös HDR-tuen.

Akku on OnePlus 6T:n tavoin 3700 milliampeerituntia ja lataus toimii yhtä nopeasti, sillä SuperVOOC-pikalataus on sama kuin OnePlussalla.

Hintaa RX17 Pro:lla on 600 euroa, mutta tässä vaiheessa ei ole tietoa onko se saapumassa Suomessa myyntiin.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.