Uusi Thunder Purple -versio tulossa OnePlussan huippulaitteesta

Puhelinvertailu

Uusi Thunder Purple -versio tulossa OnePlussan huippulaitteesta
OnePlus on kiusoitellut sosiaalisessa mediassa tulevasta uudesta OnePlus 6T -laitteesta. Kyseessä on uusi väriversio, jollaista ei ole aiemmin kiinalaisvalmistajan laitteissa nähty.

Tänään yhtiön virallisessa Twitter-kanavassa paljastettiin, että Thunder Purple -väri on tulossa. Samoin myös yhtiön suomenkieliselle Facebook-sivulle lisättiin julkaisu, jossa kerrotaan, että "ukkosen dramatiikalla päivitettyä eleganssia. #ThunderPurple on tulossa kuin myrskynmerkki."

Ominaisuuksiltaan laite on todennäköisesti täysin identtinen jo myytävien laitteiden kanssa ja pinnat ovat todennäköisesti niin ikään samat.

Purppuranvärinen laite on ensimmäinen OnePlussan historiassa, jossa useimmiten värivaihtoehdot ovat olleet melkoisen hillittyjä. Nähtäväksi jää millaisia sävyjä oheisesta kuvasta löytyy itse puhelimesta.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.