>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Intel esitteli uuden 5G-modeemin – Julkaisu aikaistui puolella vuodella

1
Manu Pitkänen

Intel esitteli uuden 5G-modeemin – Julkaisu aikaistui puolella vuodella
Projektit saadaan harvemmin maaliin asti ajoissa, mutta Intel on saamassa 5G-modeeminsa markkinoille jopa puoli vuotta etukäteen. Laitevalmistajat pääsevät käsiksi yhtiön ensimmäiseen 5G-modeemiin jo ensi vuoden jälkimmäisellä puoliskolla.

Hämmentävintä Intelin ulostulossa on ehkä se, että ensimmäinen 5G-modeemi tulee olemaan XMM 8160. Vuosi sitten yhtiö esitteli 5G-modeemin, jonka nimi oli XMM 8060 – jotakin sellaista on siis tapahtunut vuoden aikana, että vanha tuote on jouduttu korvaamaan uudella. Intel odottaa ensimmäisten sen 5G-modeemiin perustuvien laitteiden tulevan markkinoille vuoden 2020 alussa.

Modeemi soveltuu Intelin mukaan älypuhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin. Parhaimmillaan XMM 8160 pystyy siirtämään dataa 6 Gbps:n nopeudella.

Applen on huhuttu olleen pettynyt Intelin 5G-modeemeihin, koska ne tuottivat aivan liian paljon lämpöä. Tästä syystä Apple saattaa jättää väliin ensi syksynä XMM 8160:n.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

1Projektit saadaan harvemmin maaliin asti ajoissa, mutta Intel on saamassa 5G-modeeminsa markkinoille jopa puoli vuotta etukäteen.
--
Intel odottaa ensimmäisten sen 5G-modeemiin perustuvien laitteiden tulevan markkinoille vuoden 2020 alussa.


Jotkin suomalaiset sivustot ovat aiemmin uutisoineet useamman kerran että Intellin 5G modeemilla varustetut kaupallisetlaitteet saapuu markkinoille 2019 toisella puoliskolla, jopa 2019 puolenvälin tienoilla.
Tämän uutisen perusteella niitä odetetaan 2020 puolella, joko yli puolivuotta myöhässä, tai sitten todellisuudessa tavoite on ollut 2020 loppupuolella.


Muiden modeemeihn perustuvia laitteita odetaan markkinoille 2019

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.