Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jodel lisäsi tuen videoiden jakamiselle

Jami Virtanen

Jodel lisäsi tuen videoiden jakamiselle
Anonyymi sosiaalinen media Jodel mahdollistaa jatkossa videoiden jakamisen palvelussaan.

Videoiden jakaminen toimii sovelluksessa vain kanavilla ja niiden maksimipituus on vain 4,20 sekuntia ja ne on kuvattava sovelluksessa, joten esimerkiksi puhelimen muistista ei ole mahdollista lisätä aikaisemmin kuvattuja videoita palveluun. Lisäksi palveluun lisättiin @jodeltube niminen kanava, joka on tarkoitettu pelkästään videoille. Videoiden näkemistä ja jakamista varten tarvitsee uusimman version Jodelista.

Jodel on sosiaalinen syöte, jossa käyttäjän on ollut mahdollista jakaa ns. jodlauksia eli kuvia ja päivityksiä lähellä oleville käyttäjille. Lisäksi palvelussa on mahdollista luoda kanavia tietyille aiheille tai käyttäjäryhmille. Oletuksena jodlaukset ovat aika järjestyksessä, mutta syöte on mahdollista järjestää myös sen perusteella, mikä jodlaus on aiheuttanut eniten keskustelua tai mikä on käyttäjien joukossa suosituin. Käyttäjät äänestävät jodlauksille plus- tai miinuspisteitä, jonka myötä suosituimmat jodlaukset nousevat listalla ylöspäin ja yli viisi miinuspistettä saaneet poistuvat syötteeltä. Käyttäjät saavat tai menettävät karmapisteitä äänestämisestä, jodlaamisesta sekä kommentoinnista.Sovellus on erityisen suosittu etenkin korkeakouluopiskelijoiden keskuudessa.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.