Jodel lisäsi tuen videoiden jakamiselle

Jami Virtanen

Jodel lisäsi tuen videoiden jakamiselle
Anonyymi sosiaalinen media Jodel mahdollistaa jatkossa videoiden jakamisen palvelussaan.

Videoiden jakaminen toimii sovelluksessa vain kanavilla ja niiden maksimipituus on vain 4,20 sekuntia ja ne on kuvattava sovelluksessa, joten esimerkiksi puhelimen muistista ei ole mahdollista lisätä aikaisemmin kuvattuja videoita palveluun. Lisäksi palveluun lisättiin @jodeltube niminen kanava, joka on tarkoitettu pelkästään videoille. Videoiden näkemistä ja jakamista varten tarvitsee uusimman version Jodelista.

Jodel on sosiaalinen syöte, jossa käyttäjän on ollut mahdollista jakaa ns. jodlauksia eli kuvia ja päivityksiä lähellä oleville käyttäjille. Lisäksi palvelussa on mahdollista luoda kanavia tietyille aiheille tai käyttäjäryhmille. Oletuksena jodlaukset ovat aika järjestyksessä, mutta syöte on mahdollista järjestää myös sen perusteella, mikä jodlaus on aiheuttanut eniten keskustelua tai mikä on käyttäjien joukossa suosituin. Käyttäjät äänestävät jodlauksille plus- tai miinuspisteitä, jonka myötä suosituimmat jodlaukset nousevat listalla ylöspäin ja yli viisi miinuspistettä saaneet poistuvat syötteeltä. Käyttäjät saavat tai menettävät karmapisteitä äänestämisestä, jodlaamisesta sekä kommentoinnista.Sovellus on erityisen suosittu etenkin korkeakouluopiskelijoiden keskuudessa.Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
230 € Proshop
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G72 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G72
339 € ComputerSalg
339 € CDON
340 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 404 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.