Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung paljasti Galaxy S10:n suorittimen

Manu Pitkänen

Samsung paljasti Galaxy S10:n suorittimen
Samsung on paljastanut uuden sukupolven Exynos-järjestelmäpiirin, joka hyvin suurella todennäköisyydellä päätyy aikanaan ensi vuonna Galaxy S10 -älypuhelimen sisuksiin. Uuden Exynos 9 Series 9820 -piirin massatuotanto alkaa vielä tämän vuoden lopulla, mutta Samsung ei kertonut millä prosessilla piiri tuotetaan.

Exynos 9820 sisältää Samsungin neljännen sukupolven suoritinytimet, ARM:n kehittämän Mali-G76-grafiikkaytimet, 2 Gbps:n siirtonopeuksiin yltävän LTE Advanced Pro -modeemin sekä uuden tekoälypiirin, jonka avulla voidaan nopeuttaa koneoppimista, konenäköä ja muita tekoälyä vaativia sovelluskohteita. Samsungin mukaan Exynos 9820:n tekoälypiiri on seitsemän kertaa nopeampi kuin Galaxy S9:ssä käytetyn piirin vastaava ratkaisu.

Parannetun arkkitehtuurin ansiosta Samsung on saanut puristettua 20 prosenttia lisää suorituskykyä (single core) ja parannettua 40 prosenttia virrankulutusta. Useata ydintä hyödyntävissä tehtävissä suorituskyky paranee 15 prosentilla.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.