Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Supercell julkaisee uuden pelin – Brawl Stars saa pysyä hengissä

Manu Pitkänen

Supercell julkaisee uuden pelin – Brawl Stars saa pysyä hengissä
Supercell ei ole niitä peliyhtiöitä, jotka julkaisevat jatkuvalla syötöllä uusia pelejä sovelluskauppoihin. Sen sijaan yhtiö testaa ja pohtii perinpohjaisesti kannattaako kehitteillä olevaan peliin uhrata enää resursseja ja onko pelissä aineksia uudeksi ilmiöksi.

Supercellin kirjastosta on löytynyt Hay Day, Clash of Clans, Boom Beach ja Clash Royale. Neljän pelin voimin Supercell on noussut taloudellisesti äärimmäisen kannattavaksi yritykseksi, joten odotukset viidennen pelin suhteen ovat tietysti korkealla. Tämä viides peli tulee olemaan pian maailmanlaajuisesti julkaistava Brawl Stars.

Brawl Stars soft-julkaistiin Kanadassa kesällä 2017. Suomen, Ruotsin ja Norjan App Storeihin peli ilmestyi tammikuussa 2018. Tämän vuoden kesällä Brawl Starsista julkaistiin myös Android-versio.

Brawl Stars on luonteeltaan shooter-moninpeli, jossa pelimoodista riippuen tavoitteena on taistella henkilökohtainen tie voittoon tai vaihtoehtoisesti taistella oman tiimin rinnalla. Erilaisia pelihahmoja on useita. Pelin mekaniikka ja todellinen luonne tulee parhaiten esiin alla olevasta videosta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.