Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen Pixel-puhelimista tulossa tämä halvempi versio?

Puhelinvertailu

Googlen Pixel-puhelimista tulossa tämä halvempi versio?
Google esitteli hiljattain uudet Pixel 3 -älypuhelimet, jotka ovat testaajien ja kansan mielessä varmasti aivan Android-älypuhelinten huippua.

Valitettavasti huipulla oleminen tarkoittaa myös melkoisen korkeaa hintaa, eikä kaikilla ole laittaa kahdeksaa sataa euroa älypuhelimeen. Nyt verkkoon on kuitenkin vuotanut Pixel-älypuhelin, joka saattaisi olla juuri näille ihmisille.

Kuvavuodossa esiintyvää laitetta kutsutaan nimellä Pixel 3 Lite, joka kertoo paitsi sen kevyemmästä laitteistopuolesta niin myös sen keveydestä lompakolle.

Venäläissivuston mukaan Sargo-koodinimellä tunnetun laitteen ominaisuuksiin kuuluu mm. muista Pixeleistä tuttu 12 megapikselin kamera, 5,56 tuuman Full HD+ IPS-näyttö, USB-C-latausliitäntä sekä Pixel-puhelimista tutut eteenpäin suunnatut stereo-kaiuttimet.

Lisäksi laitteesta löytyy yksi juttu, mitä ei kalliimmista Pixel 3 -laitteista saa: 3,5 millimetrin kuulokeliitin.Huhujen mukaan laitteen suorituskyvystä pitää huolen keskisarjan Snapdragon 670 -piiri ja 4 gigatavua RAM-muistia. Tallennustilavaihtoehdoista löytyy ainakin 32 gigan versio, mutta laajennettavuutta muistikortilla ei ole. Akkua on 2915 milliampeerituntia eli saman verran kuin tavallisessa Pixel 3:ssa.

Niin ikään huhut kertovat, että hinta sijoittuisi johonki 400 ja 500 dollarin tietämiin ja julkaisu tapahtuisi tulevien muutamien kuukausien aikana. Lisää kuvia laitteesta löytyy täältä.

Laitteelle olisi varmasti kysyntää, joten jäämme odottamaan mielenkiinnolla Googlen mahdollista julkistusta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.