Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokemon Go -peli poikii tuloksia – YK haluaa turismipelin

Manu Pitkänen

Pokemon Go -peli poikii tuloksia – YK haluaa turismipelin
Pokémon Go -pelillä maailmanmaineeseen noussut pelistudio Niantic on sopinut YK:n kanssa uuden mobiilipelin kehittämisestä. Peli luodaan osana UNWTO:n (United Nations World Tourism Organization) Travel.Enjoy.Respect-ohjelmaa.

Nianticin tehtävänä on käytännössä luoda mobiilipeli, jonka avulla turistit voivat tarkkailla nähtävyyksiä kattavammin. Uusien kokemustasojen kautta turisteja yritetään saada kiinnostuneemmiksi historiasta – niin paikallisesti kuin laajemmin. Pelin kehityksessä halutaan ottaa kestävä kehitys huomioon, jotta uusien asioiden ihmettely ei koidu haitaksi paikalliselle kulttuurille ja ympäristölle.

Pelistä ei tiedetä tällä hetkellä juuri muuta kuin se, että Niantic on valittu kehittämään sitä. Tavoitteena on kuitenkin kehittää peli, joka yhdistää paikannuksen ja laajennetun todellisuuden – hieman samaan tapaan kuin Pokémon Gossakin on tehty.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.