Samsungilta tulossa Galaxy S10 -juhlamalli – Sisältää peräti kuusi kameraa

Manu Pitkänen

Samsungilta tulossa Galaxy S10 -juhlamalli – Sisältää peräti kuusi kameraa
Applen iPhone täytti viime vuonna 10 vuotta ja sitä juhlistettiin iPhone X:n kautta. Samsungillakin on aihetta juhlaan ensi vuonna, sillä Galaxy S -malliston lanseeraamisesta tulee kuluneeksi vuosikymmen.

Wall Street Journalin tietojen mukaan Samsung juhlistaa vuotta erityismallilla, johon on pakattu kaikki mahdollinen tekniikka. Beyond X -koodinimellä tunnetun puhelimen ominaisuuslistasta voi löytää esimerkiksi 5G-modeemin sekä peräti kuusi kameraa, joista kaksi on etupuolella ja loput neljä takapuolella. Näin laajan kamerakennoston tarkoitusta ei vielä tiedetä.

Beyond X:n näytöllä on ilmeisesti kokoa 6,7 tuumaa. Se on enemmän kuin Galaxy S10 -mallistossa muutoin. "Tavallisiin" Galaxy S10 -puhelimiin (kolme kappaletta) tulee 5,8–6,4 tuuman näytöt. Kamerakennojen määrä vaihtelee kolmesta viiteen kappaleeseen.

Wall Street Journalin mukaan Galaxy S10 -puhelimet esitellään ensi vuoden helmikuussa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.