Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Blizzard suunnittelee Pokemon Gon ja Warcraftin yhdistämistä

Manu Pitkänen

Blizzard suunnittelee Pokemon Gon ja Warcraftin yhdistämistä
Pelijätti Blizzard on ottanut askeleita kohti mobiilipelaamista ja seuraava iso liike tällä saralla saatetaan nähdä Pokémon Go -aiheisen pelin muodossa. Yhtiön sisäisessä pelihautomossa on kehitteillä Warcraft-maailmaan sijoittuva mobiilipeli, jossa hyödynnetään paikkatietoa ja laajennettua todellisuutta.

Kotakun artikkelin mukaan Pokémon Go on suosittu peli Blizzardin pelihautomon työntekijöiden keskuudessa, joten on melko luonnollista että ajatukset alkavat hiljalleen siirtyä oman vastaavan pelin kehittämiseen. Pokémon Go on osoittautunut hyvin tuottoisaksi Nianticille ja Warcraftin historian tuntien Blizzardilla on syitä olettaa pelin menestyvän.

Kyseessä on kuitenkin kehitysasteella oleva hanke, joten kaikki on vielä mahdollista. Peli voidaan todeta syystä tai toisesta kannattomaksi, joten saa nähdä nähdäänkö örkkien nappaamispeliä koskaan markkinoilla.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.