Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus julkaisee taas jotain uutta – McLaren mukana

Manu Pitkänen

OnePlus julkaisee taas jotain uutta – McLaren mukana
OnePlus on löytänyt itselleen vauhdikkaan yhteistyökumppanin Britanniasta, sillä kiinalaisyhtiö aikoo lanseerata mitä ilmeisimmin McLaren-brändätyn OnePlus 6T -mallin.

OnePlus ei paljastanut vielä virallisesti mitä tuleva pitää sisällään, mutta joka tapauksessa kumppanuuden ensimmäinen vaihe paljastetaan 11. joulukuuta Salute to Speed -tapahtumassa, joka järjestetään McLarenin teknologiakeskuksessa Lontoossa. Kumppanuuteen kuuluu sekä McLaren Automotive että McLaren Racing, joka on siis Formula 1 -talli.

OnePlussan verkkosivuilta löytyy tapahtuman land-sivu, jonka URL on muotoa www.oneplus.com/uk/mclaren-6t. Ei liene kaukaa haettua jos tilaisuuden yhdistää tänä syksynä esiteltyyn OnePlus 6T -puhelimeen. Autovalmistajien ja puhelimerkkien brändiyhteistyötä on harrastettu vuosia, joten OnePlus voi hyvinkin julkaista McLaren-brändätyn laitteen.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.