Sonyltakin vuoti kolmella takakameralla varustettu huippupuhelin

Puhelinvertailu

Sonyltakin vuoti kolmella takakameralla varustettu huippupuhelin
Sonyn profiili älypuhelinmaailmassa on laskenut melkoisesti, mutta yhtiön XZ-sarjan huippupuhelimet ovat edelleen varteenotettavia Android-laitteita.

Uudet huhut kertovat, että Sony jatkaa XZ-sarjaa nyt neljännellä versiolla, josta on vuotanut CAD-piirroksiin perustuvat renderöinnit. Kuten kuvista paljastuu, niin laitteesta tunnistaa edelleen Sonyn kädenjäljen, mutta uutta laitteessa on ainakin kolmoiskamera.

Varsin viehättävän näköinen laite sisältää lisäksi mm. kylkeen asennetun sormenjälkilukijan, erillisen kameran suljinpainikkeen ja rakenteen, joka vaikuttaa glass sandwich -tyyppiseltä kahden lasipaneelin designilta.

Sony on myös pitänyt laitteessa selkeät reunukset niin näytön ylä- kuin alapuolella, joka on tuttua aiemmista malleista, eikä yhtiö ole lähtenyt mukaan lovinäyttöjen trendiin.

Kameroista ei tässä vaiheessa ole tosin tietoa, mutta viimeaikoina suosituksi on tullut asetelma, jossa löytyy niin normaali, laajakuva- että zoom-kamera. Muistakaan teknisistä yksityiskohdista ei ole tietoa, joten joudumme odottamaan lopullisia tietoja helmikuun lopun MWC-messuihin, jolloin laite mahdollisesti esitellään.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
147 € CDON
148 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 162 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
390 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.