>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyltakin vuoti kolmella takakameralla varustettu huippupuhelin

Puhelinvertailu

Sonyltakin vuoti kolmella takakameralla varustettu huippupuhelin
Sonyn profiili älypuhelinmaailmassa on laskenut melkoisesti, mutta yhtiön XZ-sarjan huippupuhelimet ovat edelleen varteenotettavia Android-laitteita.

Uudet huhut kertovat, että Sony jatkaa XZ-sarjaa nyt neljännellä versiolla, josta on vuotanut CAD-piirroksiin perustuvat renderöinnit. Kuten kuvista paljastuu, niin laitteesta tunnistaa edelleen Sonyn kädenjäljen, mutta uutta laitteessa on ainakin kolmoiskamera.

Varsin viehättävän näköinen laite sisältää lisäksi mm. kylkeen asennetun sormenjälkilukijan, erillisen kameran suljinpainikkeen ja rakenteen, joka vaikuttaa glass sandwich -tyyppiseltä kahden lasipaneelin designilta.

Sony on myös pitänyt laitteessa selkeät reunukset niin näytön ylä- kuin alapuolella, joka on tuttua aiemmista malleista, eikä yhtiö ole lähtenyt mukaan lovinäyttöjen trendiin.

Kameroista ei tässä vaiheessa ole tosin tietoa, mutta viimeaikoina suosituksi on tullut asetelma, jossa löytyy niin normaali, laajakuva- että zoom-kamera. Muistakaan teknisistä yksityiskohdista ei ole tietoa, joten joudumme odottamaan lopullisia tietoja helmikuun lopun MWC-messuihin, jolloin laite mahdollisesti esitellään.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.