Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp tuomassa automaattisen toiston ääniviesteille

Jami Virtanen

WhatsApp tuomassa automaattisen toiston ääniviesteille
WhatsApp on tuomassa viestisovellukseensa uuden näppärän ominaisuuden. WhatsAppin uusin päivitys 2.18.362 Google Playn beetaohjelmassa tuo mukanaan käyttäjälle mahdollisuuden kuunnella kaikki saapuneet ääniviestit yhdellä napin painalluksella.

Ominaisuus toimii, kun WhatsApp tunnistaa kaksi (tai enemmän) ääniviestiä. Kun ensimmäisen saapuneen ääniviestin kuuntelee, WhatsApp osaa aloittaa myös toisen kuuntelemisen automaattisesti ensimmäisen loputtua. Sovellus ilmoittaa aina viestin päättymisestä äänimerkillä. Äänimerkkejä on kahta erilaista, toinen ilmoittaa ääniviestin loppumisesta ja uuden alkamisesta ja toinen merkki, kun kaikki saapuneet ääniviestit on luettu.

Ominaisuuden saapumisesta kaikille käyttäjille ei ole vielä tietoa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.