Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple yrittää kumota huhuja – iPhone XR myydyin malli tänä syksynä

Manu Pitkänen

Apple yrittää kumota huhuja – iPhone XR myydyin malli tänä syksynä
Spekulaatiot lokakuussa myyntiin tulleen iPhone XR:n ympärillä ovat käyneet kovina, sillä komponenttitoimittajien tulosohjeistuksista on päätelty, että puhelinmallin myynti olisi ollut heikompaa kuin Apple etukäteen odotti. Applen on sanottu leikanneen syksyn aikana tuotantoarvioitaan ehkä parikin kertaa.

CNetille antamassaan haastattelussa Applen tuotemarkkinoinnista vastaava Greg Joswiak kuitenkin kumoaa tiedot iPhone XR:n heikosta myynnistä. Hänen mukaan iPhone XR on ollut myydyin iPhone-malli sen julkistamispäivästä lähtien. Se tosin kertoo vain sen, että puhelin on myyty enemmän kuin iPhone XS:ää ja iPhone XS Maxia, jotka ovat huomattavasti kalliimpia.

Panikointia sijoittajien ja analyytikoiden keskuudessa lisää sekin, että Apple ilmoitti edellisen tulosjulkistuksen yhteydessä luopuvansa tavasta ilmoittaa eri laitteiden myyntimäärät. Applen näkemyksen mukaan kappalemääräiset myyntilukemat eivät kuvasta yhtiön liiketoimintaa tarpeeksi tarkasti.Vaikka iPhone XR onkin ollut myydyin malli tänä syksynä, niin se ei tarkoita kuitenkaan sitä, etteivätkö tiedot tuotantomäärien leikkauksista pitäisi paikkaansa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.