Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokémon Go saa uuden pelitilan – Pelaa muita pelaajia vastaan

Manu Pitkänen

Pokémon Go saa uuden pelitilan – Pelaa muita pelaajia vastaan
Huippusuositusta Pokémon Go -mobiilipelistä on puuttunut eräs olennainen piirre: et ole voinut pelata pokémoneillasi toista pelaajaa vastaan, vaikka tällaisen asetelman ympärille koko TV-sarja ja aiemmat pelit on rakennettukin.

PvP-tyyppistä (Player vs Player) pelitilaa esiteltiin jo vuonna 2015, mutta sen sisällyttäminen peliin on selkeästi kestänyt paljon kauemmin kuin alun perin kuviteltiin. Peliä kehittävällä Nianticilla kesti myös yllättävän kauan mahdollistaa Pokémonien vaihtaminen pelaajien kesken, vaikka tätäkin ominaisuutta demottiin jo vuonna 2015 julkaistulla videolla.

Ennen kuin voit pelata muita pelaajia vastaan, sinun pitää liittyä johonkin liigaan. Liigojen avulla Niantic jakaa pelaajat heidän Pokémon-hahmojen kykyjen mukaan tasoihin, jolloin pääset pelaamaan tasavahvaa vastustajaa vastaan.
Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.