Hups! Samsungin Twitter-viesti tuli iPhonesta

Puhelinvertailu

Hups! Samsungin Twitter-viesti tuli iPhonesta
Samsungin markkinointitiimi on vuosikausia jahdannut herkullisimpia ideoita, joilla pystyy nokittamaan pahinta kilpakumppania Applea.

Monesti tuloksena onkin ollut huvittavia mainoksia, joilla niin sanottua mindsharea on saatu liikutettua korealaisyhtiön suuntaan. Ajoittain kuitenkin tapahtuu tietysti myös pieniä mokia, joiden ansiosta suunta on päinvastainen.

Näin kävi Samsung Mobile NG -sivulle Twitterissä hiljattain. Samsungin virallinen Nigerian Twitter-tili nimittäin julkaisi loppukuusta Galaxy Note9:n promoviestin, jonka alareunasta paljastui huvittava yksityiskohta.

Kyseinen twiitti nimittäin lähetettiin Applen iPhone-laitteella, josta Twitter osaa kertoa viestin alareunassa.

Mikään kardinaalimoka ei tietysti ole kyseessä, sattuuhan näitä muissakin leireissä. Asiasta ensimmäisenä raportoinut supertubettaja MKBHD on aiemminkin paljastanut samankaltaisia mokia, joista ihmenaisena tunnettu Gal Gadot lienee merkittävin.

Gal Gadot kehuskeli twiitissä Huawein huippupuhelimia ja alalaidassa komeili silläkin kertaa "via Twitter for iPhone"-teksti.Gadot'n mukaan kyse oli tosin Mac-koneella julkaistusta viestistä, jonka hänen tiiminsä oli tehnyt koska kyseessä oli isompi video.

Samsung ei tiettävästi ole päätynyt kommentoimaan asiaa, mutta twiitti on poistettu.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.