>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hups! Samsungin Twitter-viesti tuli iPhonesta

Puhelinvertailu

Hups! Samsungin Twitter-viesti tuli iPhonesta
Samsungin markkinointitiimi on vuosikausia jahdannut herkullisimpia ideoita, joilla pystyy nokittamaan pahinta kilpakumppania Applea.

Monesti tuloksena onkin ollut huvittavia mainoksia, joilla niin sanottua mindsharea on saatu liikutettua korealaisyhtiön suuntaan. Ajoittain kuitenkin tapahtuu tietysti myös pieniä mokia, joiden ansiosta suunta on päinvastainen.

Näin kävi Samsung Mobile NG -sivulle Twitterissä hiljattain. Samsungin virallinen Nigerian Twitter-tili nimittäin julkaisi loppukuusta Galaxy Note9:n promoviestin, jonka alareunasta paljastui huvittava yksityiskohta.

Kyseinen twiitti nimittäin lähetettiin Applen iPhone-laitteella, josta Twitter osaa kertoa viestin alareunassa.

Mikään kardinaalimoka ei tietysti ole kyseessä, sattuuhan näitä muissakin leireissä. Asiasta ensimmäisenä raportoinut supertubettaja MKBHD on aiemminkin paljastanut samankaltaisia mokia, joista ihmenaisena tunnettu Gal Gadot lienee merkittävin.

Gal Gadot kehuskeli twiitissä Huawein huippupuhelimia ja alalaidassa komeili silläkin kertaa "via Twitter for iPhone"-teksti.Gadot'n mukaan kyse oli tosin Mac-koneella julkaistusta viestistä, jonka hänen tiiminsä oli tehnyt koska kyseessä oli isompi video.

Samsung ei tiettävästi ole päätynyt kommentoimaan asiaa, mutta twiitti on poistettu.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.