Huawei julkaisee tämän Honor-puhelimen Galaxy S10:n kaltaisella näytöllä jo ennen Samsungia

Puhelinvertailu

Huawei julkaisee tämän Honor-puhelimen Galaxy S10:n kaltaisella näytöllä jo ennen Samsungia
Huhujen ja vuotojen mukaan ensi vuoden Galaxy S -huippupuhelin sisältää näytön, josta ei löydy näyttölovea eikä sen kummemmin reunuksiakaan.

Mihin on etukamera sitten piilotettu? Ratkaisuna tähän näyttössä on juuri kameran kokoinen reikä ylänurkassa.

Samsung ei kuitenkaan tule olemaan ainut ensi vuoden älypuhelimista, joissa käytetään vastaavanlaista ratkaisua, ehkäpä siitä muodostuu jopa näyttöloven kaltainen trendi.

Ensimmäisenä uutta ratkaisua tulee esittelemään, ainakin näillä näkymin, Huawei, joka on julkaissut Twitterissä kuvan ensi vuoden alun uudesta Honor-mallista.

Honor-sarjan PR-pomo on julkaissut Twitterissä oheisen kuvan, josta näkyy selkeästi kameran kolo näytössä. On tosin huomioitava, että kuva ei paljasta laitteen alaosaa, jossa saattaa olla edelleen huomattava "leuka".

Tammikuun 22. julkaistavan Honor-laitteen tiedoista tai tekniikasta ei sen kummemmin viestissä hiiskuta, mutta ilmeisesti kyseessä on Honor View 20, jonka edeltäjä, Honor View 10, julkaistiin vuosi sitten.Kyseessä on keskisarjan laite, jonka hinta asettuu noin 500 euron lukemiin. Tämä tarkoittaa myös, että vaikka ulkoisesti laitteen näyttö näyttää Galaxy S10:n kaltaiselta, niin todennäköisesti se ei pääse samaan tarkkuuteen tai laatuun.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
230 € Proshop
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G72 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G72
339 € ComputerSalg
339 € CDON
340 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 404 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.