Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple päivitti suomalaisyhtiön kehittämän unianturin

Manu Pitkänen

Apple päivitti suomalaisyhtiön kehittämän unianturin
Apple on julkaissut uuden version suomalaisen Bedditin kehittämästä unisensorista. Beddit Sleep Monitor 3.5:n lisäksi Apple päivitti laitteen hallintaan käytettävän iOS-sovelluksen, joka on nyt julkaistu Applen oman tunnusten alla. Aiempaa sovellusta jaetaan Bedditin tunnusten alla.

Bedditin uutta unianturia myydään Applen myyntikanavissa, mutta Suomessa se tullee aikanaan myös muiden jälleenmyyjien valikoimiin. Lakanan alle asennettava ja noin kaksi millimetriä paksun sensorin hinta on Applen kaupoissa 149,99 dollaria. Uusi 3.5 versio laitteesta ei näytä muuttuneen oleellisesti aiemmasta 3.0:sta. Anturi mittaa nukkumaanmenoaikaa, unen syvyyttä, heräämistä ja levottomuutta.

Anturi mittaa lisäksi kuorsaamista, lämpötilaa, pulssia ja hengitystä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.