Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi mallinnuskuva – Tältäkö Galaxy S10 näyttää?

Manu Pitkänen

Uusi mallinnuskuva – Tältäkö Galaxy S10 näyttää?
Vuoden lähestyessä loppuaan, on Galaxy S10:n odotuskin kasvanut jo malttamattomaksi. Erikoiseksi tilanteen tekee se, että Samsungilta vaikuttaisi olevan tulossa kaikkiaan neljä erilaista mallivariaatiota, jotka kukin poikkeavat eri tavoilla toisistaan.

Spekulaatioiden mukaan Galaxy S10:een on tulossa uudenlainen Infinity-O-näyttö, joka siis tarkoittaa käytännössä sitä, että trendin mukaisen kameraloven sijaan näyttöön on tehty etukameraa varten reikä. Näyttö siis ikään kuin ympäröi etukamerapaikan. Huaweilta on myös tulossa vastaavanlainen puhelin markkinoille. Verkossa julkaistussa Galaxy S10 -suojakuoren markkinointikuvassa nähdään tällainen reiällinen näyttö.

Aiemmin verkossa on julkaistu mallinnuskuvia, joissa on pillerinmuotoinen reikä näytössä kahta etukameraa varten.

Uudessa kuvassa nähdään Galaxy S10 -malli, jossa on kolmoiskamera yhden etukameran lisäksi. Markkinoille on ilmeisesti tulossa myös malli, jossa neljällä kennolla varustettu kamera. Kalleimmassa mallissa on siis peräti kuusi kennoa (kaksi edessä ja neljä takana).

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.