>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 6T McLaren paljastettiin – Tältä uutuus näyttää

Manu Pitkänen

OnePlus 6T McLaren paljastettiin – Tältä uutuus näyttää
OnePlus on esitellyt tänään McLaren-brändätyn erikoisversion OnePlus 6T -älypuhelimesta. Puhelin on rakennettu nopeusvaikutelman sekä McLarenin käyttämän värikoodiston ympärille.

Puhelimen takakuori on valmistettu "McLarenin uraauurtavaasta hiilikuidusta", jota on käytetty McLarenin Formula 1 -autojen suunnittelussa vuodesta 1981 asti sekä vuodesta 1993 asti muissa McLarenin autoissa. Takakuoresta löytyy tietysti lisäksi brittiläisen automerkin logo, joka heijastaa siihen kodistuvaa valoa. Takakuoren ympärillä kiertää McLarenin Papaya Orange -oranssin värinen tehostekehys, joka taittaa asteittain mustaan.

Nopeusvaikutelmaa puhelimeen tuodaan 10 gigatavun käyttömuistin sekä erittäin nopean lataustekniikan avulla. Uuden Warp Charge 30 -latausteknologian avulla puhelimen akun saa ladattua täyteen vain 20 minuutissa. Lataustekniikan nimessä esiintyvä luku juontaa juurensa laturin 30 watin tehosta. OnePlussan mukaan nopea lataus ei kuitenkaan kuumenna puhelinta, joten puhelimen käyttö ei hidastu latauksen aikana.Puhelin on saatavilla DNA:lla, Elisalla, Telialla, Verkkokauppa.comista ja OnePlusin omasta verkkokaupasta. Myynti alkaa 18. joulukuuta. Ennakkomyynti alkaa keynoten jälkeen 11. joulukuuta. Uutuusmalli maksaa 699 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.