Samsung päivittää Galaxy Note9:n käyttöliittymää

Puhelinvertailu

Samsung päivittää Galaxy Note9:n käyttöliittymää
Samsung on tekemässä melkoisia uudistuksia älypuhelinlinjaston käyttökokemukseen, ja niistä kenties tärkeimpänä on uusi One UI, joka korvaa vuosien aikana Galaxy-laitteissa tutuksi tulleen käyttöliittymän.

Alunperin TouchWiz-nimellä tunnettu käyttöliittymä tulee vaihtumaan simppelimmän ja puhtaamman näköiseen One UI:hin tulevien kuukausien aikana, kun yhtiö tuo samalla uuden Android 9 Pie:n laitteisiinsa, mutta jo nyt sen beetaversiota on alettu tuomaan edistyneimpiin Galaxy-laitteisiin.

Ensimmäisenä olivat S9 ja S9+, jotka saivat jo aiemmin Beta 2 -version uudesta käyttöliittymästä, ja nyt on Galaxy Note9:n vuoro, kertoo SamMobile.

Uusin Note-laite saa toisen beetaversion samalla kun S9-malleille on tarjolla jo kolmas. Molemmat vaativat tietysti, että käyttäjä on mukana Samsungin beetaohjelmassa.

Tässäkin vaiheessa käyttöliittymästä löytyy vielä bugeja ja ongelmia, onhan kyseessä beetaversio, mutta jos haluat pikaisesti eroon Samsungin vanhasta ulkoasusta niin nyt siihen on mahdollisuus myös Note9:n käyttäjillä.Samsungin mukaan mm. soittosovellus saattaa jumittua, automaattitäydennyksessä on ongelmia Samsung Passin kanssa, hälytykset eivät toimi, ja niin edelleen. Kaikille nämäkään eivät välttämättä ole yhtä suuria ongelmia kuin Galaxyjen nykyinen käyttöliittymä.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -33%

Samsung Galaxy S10e
499 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -23%

Realme 9 Pro
169 € Elisa
319 € Verkkokauppa.com
319 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Nokia X20 – hinta laskenut -23%

Nokia X20
231 € Kärkkäinen
299 € Elisa
299 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -22%

Oppo A77 5G
286 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 367 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.