Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tällainen on Galaxy A8S – Näytössä on reikä

Manu Pitkänen

Tällainen on Galaxy A8S – Näytössä on reikä
Reiällisistä näytöistä yritetään uutta trendiä älypuhelimissa ja suurimmat Android-merkit ovat ottaneet julkaisualustakseen Kiinan markkinat. Samsung on esimerkiksi esitellyt Infinity-O-näytöllisen Galaxy A8s:n ja ilmeisesti Huaweiltakin on tulossa Kiinan markkinoille räikänäyttöinen Honor View 20.

Galaxy A8s:ssä koko etupuoli on katettu LCD-näytöllä, jonka vasempaan yläkulmaan on puhkaistu pieni reikä etukameraa varten. Näyttö siis ympäröi kameran täysin, vaikka kamera onkin pyritty sijoittamaan niin, että se häiritsee mahdollisimman vähän. Puhelimen takapuolelta löytyy iPhone XS -tyylisesti muotoiltu kolmoiskamerajärjestelmä.

Huhujen mukaan Infinity-O-tekniikkaa aiottaisiin käyttää ensi keväänä julkaistavassa Galaxy S10:ssä, kuten myös kolmoiskameratekniikkaa. Samsung paljasti tänä syksynä, että se aikoo jatkossa esitellä uusia tekniikoita keskihintaisten puhelimien kautta. Uusi strategia auttaa etenkin Kiinan markkinoiden kovassa kilpailussa.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.