OnePlus 5 ja 5T saivat uusimman Androidin esiversion

Puhelinvertailu

OnePlus 5 ja 5T saivat uusimman Androidin esiversion
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus on julkaissut viime vuoden malleilleen uuden päivityksen. Beetaohjelmassa jakeluun on päässyt nyt Android 9.0 Pie -päivitys, joka tuo laitteille melkoisesti uutta.

Android 9.0 Pie saapuu Open Beta 22 -päivityksen myötä ensimmäistä kertaa OnePlus 5 ja 5T -malleille. Päivityksessä tulee niin uusia käyttöliittymäominaisuuksia kuin päivityksiä puhelimen sovelluksiin.

Kenties tärkeimpänä uudistuksena Android Pie:n myötä OnePlus 5 ja 5T saavat eleohjauksen, joka toimii iPhone X:n ja XS:n tavoin. Mikäli se ei kuitenkaan tyydytä niin vaihtoehtona on perinteinen navigointitapa.

Muihin uudistuksiin kuuluu mm. sovellusten tausta-ajon optimoinnit, Älä häiritse -moodin paremmat säädöt, Puhelin-toiminnon käyttöliittymäuudistus, paremmat tupla-SIM-toiminnot, Parallel Apps -tuki uusille sovelluksille, jne.

Luonnollisesti päivityksessä saapuu myös uusia Androidin tietoturvapäivityksiä.

Tässä vaiheessa kyseessä on kuitenkin vasta beetaversio, joten ongelmia saattaa ilmetä. Niinpä päivitys beetaversioon tehdään omalla vastuulla, ja varmuuskopiot on syytä ottaa ennen toimenpidettä.Lisätietoja ja lataus linkin beetaohjelmistoon löydät täältä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € CDON
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy M23 – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy M23
238 € Hobby Hall
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 288 €

Xiaomi Poco M5s – hinta laskenut -15%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.