Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokemon Go -kehittäjälle virtaa rahaa – Iso kehityshanke meneillään

Manu Pitkänen

Pokemon Go -kehittäjälle virtaa rahaa – Iso kehityshanke meneillään
Pokémon Go -hittipelistään tunnettu Niantic on hakemassa uutta rahoitusta yhtiön mobiilipeliliiketoiminnan kasvattamiseksi. Yhtiö on vailla 200 miljoonaa dollaria. Saman summan Niantic keräsi sijoittajilta viime vuonnakin.

Uuden rahoituskierroksen pääsijoittajana on Wall Street Journalin mukaan pääomasijoitusyhtiö IVP, mutta lisärahoitusta on tulossa myös Samsungilta ja aXiomatic Gamingiltä, joka on esimerkiksi Team Liquid -eurheilujoukkueen taustavoima. Wall Street Journalin mukaan sekä Samsung että aXiomatic Gaming osallistuvat kierrokseen strategisina sijoittajina.

Nianticin lähitulevaisuuden yksi suurimmista kehityshankkeista on Niantic Real World Platform -alustan avaaminen pelikehittäjille. Alusta sisältää olennaisia työkaluja Pokémon Gon kaltaisen paikkatietoa ja laajennetuta todellisuutta hyödyntävien pelien kehittämiseksi. Yhtiön tarkoituksena on avata alusta muidenkin pelikehittäjien käyttöön.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.