Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple mokasi Twitterissä tutulla tavalla – Vai oliko kyseessä vain markkinointikikka?

Jami Virtanen

Apple mokasi Twitterissä tutulla tavalla – Vai oliko kyseessä vain markkinointikikka?
Apple Musicin Twitter-tili kompastui yleiseen mokaan tviitatessaan Ariana Grandelle.

Jo aikojen alusta, tai ainakin mobiili-Twitterin olemassa olosta lähtien puhelinvalmistajat sekä heidän tuotteittaan mainostavat brändilähettiläät ovat kompastuneet kirjoittamaan tviittinsä Twittterin iPhone-sovelluksella, jolloin jaetulta asialta on kadonnut uskottavuutta. Nyt kuitenkin myös Apple on kompastunut vastaavaan Apple Music -tilin tviitattua Twitterin Android-sovelluksella vastatessaan Ariana Granden tviittiin marraskuussa. Teknologiatubettaja Marques Brownlee jakoi kuvankaappauksen mokasta Twitter-tilillään.

Vastaavat "mokat" ovat tosin nykyään niin yleisiä, että osaa on epäilty jo tahallaan aiheutetuiksi huomion maksimoimiseksi, joten ehkä Applellakin ollaan päädytty samaan ajatukseen. Onhan sen musiikkipalvelu nykyään saatavilla myös Androidille.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.