Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple lopettaa iPhone 8:n myynnin Saksassa

Manu Pitkänen

Apple lopettaa iPhone 8:n myynnin Saksassa
Apple kertoo lopettavansa iPhone 7- ja iPhone 8 -puhelinmallien jälleenmyynnin Saksassa sen omissa Apple Store -myymälöissä. Uudemmat puhelinmallit pysyvät edelleen myynnissä. iPhone 7 ja iPhone 8 pysyvät edelleen kolmansien osapuolien valikoimista.

Puhelinmallien myynti päätettiin lopettaa 15 myymälässä sen jälkeen kun Qualcomm voitti patenttioikeudenkäynnin maassa. Apple on kertonut aikovansa valittaa päätöksestä. Jutussa käsiteltiin iPhone-malleja, joissa käytettiin Intelin ja Qorvon toimittamia piirejä. Saksalaisen oikeusistuimen mukaan Applen tuotteet loukkasivat Qualcommin patentoimaa verhokäyräseurantamenetelmää.

Qorvon mukaan puhelimissa käytetään heidän kehittämää verhokäyräseurantaa ja on vakuuttunut, ettei se loukkaa Qualcommin patentteja. Yhtiön mukaan se on pettynyt, ettei oikeusistuin kuullut menetelmän kehittäjää. Yhdysvalloissa ITC totesi jo, ettei Qorvon menetelmä loukkaa Qualcommin patenttia.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.