Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

DxOMark paljasti Pixel 3 ja OnePlus 6T -kameroiden testitulokset

Puhelinvertailu

DxOMark paljasti Pixel 3 ja OnePlus 6T -kameroiden testitulokset
Kameratestaaja DxOMark on julkaissut juuri pari uutta mielenkiintoista testiä. Sekä Googlen oman älypuhelin Pixel 3 että OnePlussa uusi huippupuhelin OnePlus 6T ovat saaneet nyt DxOMarkin pisteet.

Kumpikaan laitteista ei yltänyt aivan kärkeen pisteiden perusteella. Lopputulos tarjosi pisteitä Pixel 3:lle 101 ja OnePlus 6T:lle 98.

Erityisesti Pixel 3:a on pidetty yleisesti aivan kärkipuhelimena kameran suhteen, ja monet uskovat sen olevan jopa markkinoiden selvästi paras kamerapuhelin.

DxOMarkin mukaan ei näin kuitenkaan ole, mutta yksittäisellä kameralla varustettujen puhelinten kärkipaikka toki tuli yhdessä iPhone XR:n kanssa.

Yksittäiset pisteet still-kuvien ja videokuvauksen osalta oli Pixel 3:lla 103/98 ja OnePlus 6T:llä 101/91. DxOMarkin mukaan Pixel 3:n videokuvaus oli siis erityisen hyvä, sillä 98 on ennätyspisteet yhdessä Huawei P20 Pro:n kanssa.Kaikki eivät toki näe kameran osalta asioita DxOMarkin kanssa samalla tavoin, ja kyse on usein pitkälti mielipide-eroista.

Lue täältä kamera-arvostelut: Pixel 3 ja OnePlus 6T
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.