>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus julkaisi päivityksen OnePlus 6T:lle: Parannuksia kameraan ja kasvojentunnistukseen

Puhelinvertailu

OnePlus julkaisi päivityksen OnePlus 6T:lle: Parannuksia kameraan ja kasvojentunnistukseen
OnePlus kertoi eilen virallisella foorumillaan, että se on valmis julkaisemaan uuden päivityksen yhtiön uusimmalle huippulaitteelle.

OnePlus 6T:lle julkaistu päivitys kantaa versionumeroa OxygenOS 9.0.10 ja se on lähtenyt jakeluun maailmanlaajuisesti. Jakelu tapahtuu porrastetusti, joten aivan heti päivitystä ei välttämättä näy kaikissa laitteissa.

Muutoslokin mukaan kyseessä on melkoisen yksinkertainen päivitys, mutta mukavia parannuksia on silti tiedossa.

Yhtiö on parantanut Wi-Fi-yhteyden vakautta, johon yhtiö on kiinnittänyt viimeaikoina paljon huomiota. Lisäksi kasvojentunnistusta on parannettu entisestään, joka varmasti ilahduttaa niitä, joiden mielestä näytön alla oleva sormenjälkilukija on liian hidas.

Myös kameran Nightscape-moodia, eli yökuvaustilaa, on parannettu.

Tietysti mukana on myös Androidin tietoturvapäivitykset, jotka on päivityksen myötä saatu uusittua Googlen joulukuun päivitysten tasolle.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.