Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppille kehitetään omaa virtuaalivaluuttaa?

Manu Pitkänen

WhatsAppille kehitetään omaa virtuaalivaluuttaa?
Facebook kehittää WhatsApp-pikaviestisovelluksella tehtäviä rahalähetyksiä varten omaa kryptovaluutta, kertoo Bloomberg. Kryptovaluutan kehityksessä halutaan painottaa vakautta, joten valuutan arvo on tarkoitus sitoa Yhdysvaltojen dollariin.

Niin sanotun stablecoin-valuutan kehitys kumpuaa todennäköisesti Facebookin Messenger-sovelluksen alaisuudessa tehdystä kehitystyöstä. Facebookin pikaviestipalveluita on johtanut vuodesta 2014 lähtien PayPalin johdossa ollut David Marcus. Tämän vuoden aikana Facebook on panostanut lisää lohkoketjututkintaan. Facebook lohkoketjuryhmässä on tällä hetkellä arviolta 40 työntekijää.

Bloombergin mukaan Facebook ei todennäköisesti julkaise kryptovaluuttaansa lähiaikoina, sillä yhtiön on vielä pohdittava valuuttastrategiaansa tarkemmin. Ajatuksena on todennäköisesti lanseerata valuutta ensiksi Intiassa, jossa WhatsAppilla on 200 miljoonaa käyttäjää. Intiassa tehdään myös huomattava määrä rahasiirtoja vuosittain.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.