Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Androidin perustajan puhelimen myynti loppui – Uusi on kehitteillä

Manu Pitkänen

Androidin perustajan puhelimen myynti loppui – Uusi on kehitteillä
Uuden älypuhelinmerkin lanseeraus ei ole nykyisessä markkinatilanteessa mikään yksinkertainen asia, sillä erottautuminen on erittäin hankalaa. Tämän on saanut kokea Androidin perustanut Andy Rubin, jonka Essential-merkkinen älypuhelin ei uutuusteknologiastaan huolimatta lähtenyt rakettimaiseen kasvuun.

Essential ilmoittikin joulun jälkeen, että se aikoo lopettaa kokonaan kesällä 2017 markkinoille saapuneen puhelimen myynnin. Varastot ovat tyhjentyneet eikä uusia toimituksia ole enää tulossa. Essentialin tarina ei ole kuitenkaan päättymässä, vaan yhtiö vihjaa jo uuden puhelinmallin olevan tulossa. Puhelinta ei varsinaisesti suoraan luvattu, mutta jonkinlainen mobiililaite se tulee kuitenkin olemaan.

Syksyllä Essentialin huhuttiin kehittävän uutta tekoälyyn nojautuvaa puhelinta, joka kykenisi ennustamaan käyttäjän toimia. Parhaimmillaan puhelinta ei siis tarvitsisi käyttää. Puhelin osaisi kirjoittaa sähköpostivastauksia käyttäjän puolesta sekä luoda uusia kalenterimerkintöjä.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.