Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android kympin salat paljastuvat – Dark mode tulossa?

Manu Pitkänen

Android kympin salat paljastuvat – Dark mode tulossa?
Android Pie ei ole ennättänyt vielä edes kaikkiin vanhoihin lippulaivapuhelimiin ja myyntiinkin tulee edelleen Android Oreo -pohjaisia puhelimia, mutta spekulaatiot Android Q:n sisältämistä uutuusominaisuuksista ovat kuitenkin päällä. Google saattoi itse asiassa vahingossa paljastaa yhden ominaisuuden.

Paljastunut ominaisuus on tuki dark modelle eli järjestelmätasolla toteutettu tumma teema, jonka ansiosta puhelin kuluttaa vähemmän akkua ja silmärasituskin saattaa vähentyä. Chromiumin bug trackeriin lisätyssä julkisessa päivityksessä todettiin suoraan, että dark mode kuuluu Android Q:n ominaisuusluetteloon. Alla on suora lainaus viestistä:

Dark mode is an approved Q feature [...] The Q team wants to ensure that all preloaded apps support dark mode natively. In order to ship dark mode successfully, we need all UI elements to be ideally themed dark by May 2019.Viesti on päivätty lokakuun 31. päivään, mutta se piilotettiin ulkopuolisilta asian tultua ilmi. Tietoa ei ole selvästikään tarkoitettu kaiken kansan saataville. Toisaalta asiassa ei ole ilmeisesti edistytty sen jälkeen, mikä voisi viitata muuttuneisiin suunnitelmiin.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.