Turkulainen pelistudio kehitti uuden Alien-pelin!

Manu Pitkänen

Turkulainen pelistudio kehitti uuden Alien-pelin!
Huippusuosittuihin Alien- ja Aliens-elokuviin perustuva Alien: Blackout -mobiilipeli on esitelty. Suomalaisittain pelistä kiinnostavan tekee se, että peli on kehitetty turkulaisen Rival Gamesin voimin.

Alien: Blackout julkaistaan iOS:lle ja Androidille tammikuun 25. päivä. Ajatuksena on ohjata alkuperäisistä elokuvista tutun Ellen Riplayn tytärtä, Amanda Ripleytä. Pelaajan tavoitteena on auttaa Amandaa pelastautumaan Xenomorphin kynsistä ja paeta avarauusasemasta. Pakosuunnitelman toimeenpanoa varten pelaaja saa haltuunsa aseman holografisen pohjapiirustuksen sekä pääsyn kameravalvontajärjestelmään.

Kronologisesti peli sijoittuu Alien- ja Aliens-elokuvien väliin.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.