Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 5G:n piti tulla tänä vuonna – Apple kysyi Samsungilta modeemia

Manu Pitkänen

iPhone 5G:n piti tulla tänä vuonna – Apple kysyi Samsungilta modeemia
Apple pohtii modeemitoimitusten hajauttamista useamman komponenttisuunnittelijan kesken, uutisoi Reuters. Tiedot perustuvat Applen ja Qualcommin välisen oikeudenkäynnin todistajalausuntoihin.

Reuters kertoo Applen toimitusketjua hallinnoivan Tony Blevinsin paljastaneen oikeudessa, että Apple kävi Samsungin ja MediaTekin kanssa neuvotteluita 5G-modeemien toimittamisesta vuoden 2019 iPhone-malleja varten. Blevinsin mukaan Apple ei halua ajautua tilanteeseen, jossa se on riippuvainen vain yhdestä komponenttitoimittajasta.

Tällä hetkellä Apple on käytännössä tällaisessa tilanteessa, sillä uusien iPhonien modeemit tulevat Inteliltä. Käynnissä olevan patenttiriidan takia Apple ei halua tilata komponentteja Qualcommilta ja muita varteenotettavia toimittajia ei ole markkinoilla. Ennen Inteliä Apple tilasi modeemit Qualcommilta.Viime vuoden lopulla liikkuneiden huhujen perusteella Apple on luopunut aikeista lisätä 5G-tuki vuoden 2019 iPhoneihin. Uuteen matkapuhelinverkkoteknologiaan Apple siirtyy ehkä vasta vuonna 2020.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.