Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Elisa järjestää 5G-peliturnauksen Suomessa

Manu Pitkänen

Elisa järjestää 5G-peliturnauksen Suomessa
Elisa ja Hatch ovat aloittaneet yhteistyön Suomen ensimmäisen 5G-verkossa pelattavan mobiilipelikiertueen järjestämiseksi. Kiertueen osakilpailut järjestetään kaikissa niissä suomalaisissa kaupungeissa, joihin Elisa on pystyttänyt jo 5G-verkon: Tampereella, Jyväskylässä, Turussa ja Helsingissä.

Pelialustan tempaukselle tarjoaa Rovion tytäryhtiö, suoratoistopelialustaa kehittävä Hatch. Elisa 5G -liigaan voi kuka tahansa ottaa osaa pelaamalla Hatchin mobiilisovelluksen kautta, mutta jos haluaa ottaa osaa varsinaiseen kiertueeseen, on se mahdollista menemällä edellä mainittujen kaupunkien Elisan myymälöihin tammi-helmikuun aikana.

Elisa Viihde Sport näyttää kiertueen sekä Lantrek-tapahtumassa pelattavan finaalin kanavillaan. Kiertueen laitekumppanina toimii OnePlus, joka tarjoaa pelaajille tarvittavat pelilaitteet.

Kaikki kiertueelle osallistuvat pelaajat palkitaan Elisan, OnePlusin ja Hatchin tuotepalkinnoilla ja he pääsevät e-urheilun suurtapahtumaan Lantrekiin 28.2.-3.3. Tampereelle. Lantrekissa pelaajille on tarjolla taas uusia kokemuksia, kun Elisan 5G-verkon avulla pelit näytetään 4K-kuvaa välittäviltä näytöiltä.Elisa 5G -liigan kiertuepaikkakunnat ja päivämäärät:
  • 19.1.2019 Tampere klo 12-16, Elisan myymälä, Hallituskatu 8
  • 26.1.2019 Jyväskylä klo 12-16, Elisan myymälä, Kauppakeskus Forum
  • 9.2.2019 Turku klo 12-16, Hansatori, Kauppakeskus Hansakortteli
  • 16.2.2019 Helsinki klo 12-16, Elisa Kulma, Aleksanterinkatu 19


Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.