Suojakuorivalmistaja: Galaxy S10 ei ole yhteensopiva näytönsuojan kanssa

1
Puhelinvertailu

Suojakuorivalmistaja: Galaxy S10 ei ole yhteensopiva näytönsuojan kanssa
Samsungin kymmenennen Galaxy S -laitteen julkaisu lähestyy kovaa vauhtia ja juhlavuoden laitteesta tiedetäänkin, ainakin näennäisesti, jo melkoisesti.

Laitteeseen on väitetysti tulossa mm. näyttöloven sijaan kolo kameralle, jonka lisäksi näytön sisäinen sormenjälkilukija saapuu ensi kertaa Samsung-laitteeseen myös.

Näistä jälkimmäinen tuo mukanaan kuitenkin erikoisen ongelman, joka on paljastunut suojakuoria valmistavan Armadillotekin twiitistä.

Yhtiön mukaan uutuudesta löytyvä sormenjälkilukija ei mahdollista sormenjäljen tunnistamista näytönsuojan lävitse, joten heidän Vanguard-suojakuori ei pidä S10-versiossa sisällään näytönsuojaa.

On hyvin mahdollista, että tietynlaiset suojat kuitenkin toimivat lukijan kanssa, vaikkei Vanguardissa käytetty PET-filmisuoja ei toimi.

Galaxy S10 esitellään 20. helmikuuta ja Puhelinvertailu.com on mukana raportoimassa kymmenvuotisjuhlien sadosta.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.